keskiviikko 29. lokakuuta 2014

isänpäivä lähestyy..

Isänpäivä lähestyy... Lapset ovat tehneet isille jo monta korttia ja piirustusta. Minä olen jo ehtinyt kyynelehtiä joidenkin niistä. Liikuttavia ovat.

Mutta sitten olisi se lahjapuoli vielä hoidettavana.. Rakas lapsi ehdotti autotallia, kun kysyin ideoita. Rakennustaitoa ei ole, eikä rahaa niin paljon joten ö-mappiin meni tuo idea. Muita ideoita ei sitten tullutkaan.

Aamupala minun on myös ideoiva, koska meillä on ollut perinteenä, että isänpäivänä me (=tähän asti ollut minä) teemme isille hieman erikoisemman aamupalan. Viime vuonna se taisi olla seuraavanlainen; sydämen muotoinen paistettu kananmuna, tortilla, tuoremehu, lakritsikahvi, suklaata ja viinirypäleitä. Lounas ja päiväkahvit ovat perinteisesti olleet anopin homma niin lapset ovat sitten vieneet paapalle muistamiset. Tänä vuonna poika ehdotti leipovansa muffinsseja eli kortit ja muffinssit lähtevät sinne.

Oma isäni kuoli jo muutama vuosi sitten samoin kuin sisarusteni isä joten heitä me muistamme kynttilällä.

Nyt kaivan illalla kuvallisia ruokaohjeita esiin ja suunnittelemme lasten kanssa isänpäivä aamiaisen. Siinä sivussa saamme varmaan lahjankin päätettyä. Tilasin tossa sisareni pojalta ison toffeelaatikon lahjaan mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti