perjantai 24. lokakuuta 2014

suunnitelmia

Pienimmän kanssa tehtiin tossa pullataikina kohoamaan, kun taas maanantaina tulee remppa-apua kökkäilyhengessä. Meillä on taas lasten kanssa muita suunnitelmia niin emme ole leipomassa tällä kerralla tuoretta pullaa, mutta mies saa lämmitellä nuo niin saavat melkein kuin tuoretta. Ja tänään on väkerrelty isänpäiväkortteja, koska mies on ollut koko päivän poissa.

Yritän saada tänne tässä talven aikana ulkoilu, retkeily ja käsillä tekemis juttuja joita aluksi suunnittelin tänne laittavani. Nyt on hieman mietinnässä hankitaanko lumikengät meidän sakille, mutta luulen, että aika on taas niin kortilla, et käyttökerrat jäisivät todella vähiin eikä olla vielä edes tutustuttu tarjontaan.

Nyt meillä menee kuitenkin aika paljolti remontin parissa ja ihan tämmöisissä normaaleissa kotiaskareissa. Vaikka ainapa tossa on jokin projekti menossa ja siksipä meillä on usein kaaosta eikä siis suinkaan mikään sisustusunelma koti ja sitä kaikki eivät oikein käsitä. Suunnitelmia toki on mutta tällä hetkellä käytössä olevat 2 huonetta ja keittiö... Niin siis kaikki tarpeellinen huoneisiin ja se siitä sisustamisesta. Nyt suurin projekti sisustukseen liittyen on se, että saatais kaikille paremmat vaatteiden säilytystilat ja nukkumapaikat. Tai siis toimivammat taitaa olla oikeampi sana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti