sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Isi töissä

Kun isi on töissä lapset hyppii pöydällä.

En tiedä syytä, mutta meillä on lököpäivä aina kun mieheni on töissä lauantaisin. Auto ei ole silloin useinkaan pihassa, joten päivä on kotoilua. Eilen oli taas sellainen päivä.

Aamulla leivottiin peltileipä, kun tajusin että eväsleivät ovat lopussa. Lapset tykkäävät peltileivästä kovasti. Mies oli ollut yön töissä joten me tehtiin leipä, puuro ja ruoka lasten kanssa. Sitten päivä meni leikkimisen ja lukemisen parissa.

Keskellä keittiön lattiaa oli "puumaja" ja illalla leikittiin piilosta pari tuntia. Koko kodin piilot tuli käytyä läpi, vaatekaappeja ja pöytää sekä kirjahyllyä myöten. Olin siis tosi rentomamma. Neiti ei vielä aivan ymmärrä piiloleikin sääntöjä, mutta on kovasti mukana ja taitava etsijä. Välillä silmät on auki ja välillä kiinni.

Eilen taas huomasi kuinka lapset eivät arkaile kotona. Neiti testaili kosketusnäyttöpuhelintani kuin tottunut tekijä. Se onkin helpompi saada käyttöön. Vanhan puhelimen näppäinlukko oli niin paljon vaikeampi avata.

Sellaista rentoutta. Paula lehmät tekivät kauppansa välipalalla ja broilerpyörykät ruualla. Rento ja hauska päivä oli. Tosin metsäretki jäi välistä, mutta toisella kertaa sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti