keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Reissusta selvitty :)

Kyllä se vaan välillä onkin toi lasten kanssa reissaaminen...

Aamupäivällä lähdettiin ajelemaan. Aika rattoisasti meni alku. Sitten sen ensimmäisen puolen tunnin jälkeen poika kysyi että onko vielä pitkä matka. Kurja siinä vaiheessa vastata; "On tässä vielä neljän pikkukakkosen kestävä matka.

Oltiin lainattu kirjastosta kirjoja ja cd-levyjä eli oli satuja ja musiikkia cd:ltä ja katselukirjoja, luettavia kirjoja sekä sellainen kirja jossa etsittiin eri asioita aukeaman kokoisista kuvista (=piilokuvakirja). Lisäksi oli tarinakortit, naposteltavaa ja muutama lelu.

Muutaman happihyppy/wc/kuskin vaihto/evästauon pidimme. Takaisin tullessa pysähtymiset eivät olleet niin mieluisia, kun oli jo pimeä. Takaisin tullessa toki söimme Tampereen keskustassa ABC:llä. Vesimeloni, pizza ja kasvikset maistuivat lapsille kovasti siinä vaiheessa vaikka lähtiessä olikin syöty.

Hienoisia väsymyskitinöitä lukuunottamatta matka meni aika hyvillä mielin.

"Pelasimme" matkapelejä välillä... Keksimme mm.

-eläimistä lauluja -jokainen vuorollaan hihkaisi jonkin eläimen josta kaikki saivat miettiä mikä laulu putkahtaa ensimmäisenä mieleen.

-Laiva on lastattu

-Kuka näkee ensimmäisenä esim. vihreää...

Pojalla riitti kyllä ehdottomasti pisimpään mielenkiinto näihin leikkeihin ja pikku neiti nautti lauluista.

Päiväunet eivät kyllä aivan osuneet luulemiini ajankohtiin. Neiti nukkui mennessä tunnin ennen kuin olimme perillä ja takaisin tullessa loppumatkasta poikakin nukkui vähän aikaa ja tyttönen pariinkin kertaan.

Ohjelmatoimistona saa välillä toimia, kun matkaan meni taukoineen yhteen suuntaan noin 5-6 tuntia. Kesällä pidämme innokkaammin taukoja, kun juodaan enemmän ja on kuuma sekä leikkikenttiä voi hyödyntää paremmin ja usein silloin on loma-aika jolloin aikaa on enempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti