perjantai 6. maaliskuuta 2015

Lisää voitosta...

Pojasta ja pikku neidistäkin on jo paljon apua. Poika auttoi leipomaan kakun ja ropsua. Neiti sitten tyhjensi mun kanssa pesukoneen.

Käytiin me toki tänään kirjastossakin taas. Pitkiä ja kuvattomia unisatuja oli toiveissa. Saa nähdä onko mieluisia.

Eilen tosiaan vierailtiin kuntosalilla. Ihme homma, kun ei noita lahjakortteja todellakaan saatu käteen vaan nyt odotellaan millaisia vuoroja mulla on töissä pystymmekö käymään edes kerran viikossa tai kaksi kuntosalilla. Siis kausikorttiahan tämä ihanasti mahtavaa kuntosalia esitellyt mies tarjosi. Bodybalancea ja spinningiä sekä kahvakuulaa hän suositteli kuntosaliharjoittelun rinnalle sekä lapsille olisi tarjolla oma jumppa. Olisi aivan mahtavaa, mutta hurjan kallista. Vielä kalliimpaa kuin luulin. Kotihoidontuesta ja yhdestä palkasta otettavaksi aika sievoinen summa. Mietintään meni...
Meillä on muutes vaan yx auto joten se pitäisi ainakin hyvin suunnitella että salille pääsisi. Etenkin kun on opiskelut vielä haaveissa ja mulla se olisi hieman kauempana. Vaikka uskon hieman siihen, että sen kaiken saa mitä todella haluaa ja minkä eteen on valmis tekemään töitä ja luopumaan jostain muusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti