sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Viikonloppu

No viikonloppu oli ja meni. "Mitään ei saatu tehtyä!" totesi mieheni sunnuntaina päivällä. Eli emme saaneet mansikkamaahan multaa eikä tullu kyläiltyä yhdessäkään useista kyläpaikoista joihin on pyydelty kylään. 


On tässä nyt jotain pientä ehditty puuhailla. Lasagnea ja vispipuuroa on tehty sekä pizzaa jota riitti pakkaseen asti. Pakkaseen saatiin myös pussillinen pasteijoita. Pihalla ehdittiin jotain touhuilla ulkoilun lomassa. Itse kitkin mansikkamaata, istutin maahumalan meidän "törkynurkista" toiseen ja nurmikkoakin leikattiin. Lapset leikki ja keinui. Juostiin me pojan kanssa kilpaa sekä hippaa. Tytön kanssa ihmeteltiin "puhalluskukkia" ja tyttönen keitti meille "kahvit".


Perjantaina kotiin tullessani hain muutamia vaatteita lapsille kirpparilta ja haettiin lapsille tulleet vaatteet postista. Lisäksi tehtiin viikon ruokaostokset. Eipä tarvi kuin täydennellä sitten viikolla. Ja tällä viikolla vähän extraa, kun viikonloppuna on juhannus. Joka meillä menee varmaan retkeilyn merkeissä Lapualla ja grillatessa.


Sunnuntaina illalla maksoin kasan laskuja ja peruutin kerhojen kirjoja. Lapset askartelivat mm. pelejä. Ja minä hemmottelin itseäni ruokasoodanaamiolla ja katsomalla digiboxilta vähän elokuvaa mieheni kanssa.


Muuten on siivoiltu ja katsottu lasten vaatehankintojen tarvetta. Lisäksi suunnittelimme tulevaa mm. lomaa  ja lasten juhlia.


Nyt se ihana lomailuviikonloppu on ohi. En olisi varmaan jaksanutkaan lähteä kyläilemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti