tiistai 30. joulukuuta 2014

Arki alkaa?

Muutama päivä joulun jälkeen meillä on ollut lepäilyä ja vieraita. Maanantaina mieheni palasi sitten jo töihin ja arki palasi kotiin. Eilenkin toki kävi vielä mieheni sisko ja hänen miehensä useamman tunnin ajomatkan takaa sekä samalla mieheni vanhemmat. Eli oikeastaan tänään oli eka ns arkipäivä.

Kun tyttönen otti päikkärit ja me muut pelailtiin The magic tower -peliä ( joka löytyi alennusmyynneistä, kun pyörähdimme yhdessä kaupassa). Poika oli yllättävän taitava tuossa pelissä. Muistipeli on hieman tuonut hankaluuksia ja aiheuttanut kiukkua, joten luulimme että peli joutuisi piankin jäähylle. Ihan kiva peli ja tuntuu jännittävän poikaa. Useamman kierroksen jälkeen meistä vanhemmista peli alkoi hieman maistua puulta. Etupäässähän tuo on lapsille suunnattu peli. Vähän tuon tornin kestävyys mietityttää. Toivotaan, että kestää!!!

Tänään iloitsimme lumesta ja pihaan tuli mm. pari hevosta, lumiukko kissoineen sekä isoja harakan munia. Poika sanoo fasaanin jälkiä harakan jäljiksi ja siksi kai munistakin tuli juuri harakan munia.

Vieläkin riitti ruuaksi lihaa ja muusia. Jo neljännen kerran. Kaikkia lisukkeita on ollut niin paljon.

-Lumi -Lumiukot -Valoa hämärässä-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti