keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Jouluaatto

Aattomme alkoi melko normaaleissa merkeissä. Mieheni lähti kauppaan, viime hetken ostoksia tekemään. Minä laitoin haudutuskattilaan riisipuuron tulemaan ja valmistelin saunaa.

Lapset heräsivät avaamaan joulukalenterin luukkuja. Ja saivat heti etsiä tontunpaketit. Tonttu Toffeen kirje löytyi pöydältä ja se luettiin.

Riisipuuroa mansikoilla ja sitten saunaan. Kokista saunajuomaksi. Sitten koittikin aika lähteä syömään lasten isovanhemmille. Kotona kävimme valmistelemassa iltaa ja tyttönen otti päikkärit. Joulupukin näimme jo matkalla kotiin ja se vaikutti poikaan kovasti.

Kohta olikin jo kiire takaisin isovanhemmille, koska pukki oli soitellut tulevansa etuajassa (tilauspukki). Pukki oli hiljainen, mutta hoiti asiansa. Paketit availtiin sekä juotiin joulukahvit.

Kotona odotti vielä paketteja, joita emme olleet lähteneet kuljettelemaan edestakas. Itse olimme ostaneet lapsille vain yhdet hieman kalliimmat lahjat ja toisillemme vain pienellä summalla. Lahjoja tuli silti valtavasti. Mietimme monesti pitäisikö lapsille ostaa enemmän, mutta lopulta olimme tyytyväisiä tähän ratkaisuun, kun leluja oli taas paljon tullut lisää. Lisäksi toki laitoimme lasten tileille lisäksi rahaa.

Illalla nautimme rauhasta ja ruuasta sekä lahjoista. Ja meillä meni vasta illalla oma kinkku uuniin.

Sellainen jouluaatto meillä oli, ilman kovia panikointeja.

Eilen aamulla toki jouduimme vielä soittelemaan viimeisen lahjan perään. Olimme tilanneet isovanhemmille lasten valokuvasta taulun. Meille piti tulla ilmoitus, koska taulu olisi valmis (ja luvattiin sen ehtivän jouluksi). Koska mitään ei kuulunut oli soiteltava itse, onko taulu valmis. Onneksi saimme viimeisenkin lahjan pakettiin. Taulu oli tarkoitus tilata netistä, mutta emme uskaltaneet koska esikatselussa kuvassa oli raitoja. Halusimme pelata varman päälle ja tilasimme taulun sitten muualta.

-Melkein kaikki meni niin kuin piti- Lapset olivat iloisia- Saamani lahjat olivat mieluisia-

Ps. Mieheltäni sain tosi kivoja ja yllättäviäkin lahjoja ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti