keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Tonnikalavuoka

Tällä viikolla on jostain syystä lisäilty tonnikalaa moniin ruokiin. Ja ruokanakin oli tonnikalavuokaa.

2dl riisiä
2tlk tonnikalaa
sulatejuustoa
juustoraastetta
yrttisuolaa
tilliä

Keitä kaksi desiä riisiä. Laita vuokaan kerroksittain aineet seuraavassa järjestyksessä; keitetty riisi, tonnikala yrttisuola, sulatejuusto, tilli(itse käytän kuivattua) ja juustoraaste. Paistetaan 200 asteessa puoli tuntia. Tonnikalan tilalle voi lisätä esim. kanaa tai jauhelihaa.

Ohjeen olen saanut siskoltani niin en tiedä mistä tämä on alunperin.

Lapset meillä syö tätä ihan mielellään. Itse kaipaisin tähän ehkä hieman potkua jostakin, mutta voihan tähän laittaa lisukkeeksi aina jotain makua antamaan. Lapset pitävät tästä tällaisena niin en ole muutellut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti