maanantai 23. helmikuuta 2015

Kamala hammaspeikko

Meillähän oli tuo 4v hammaslääkäri. PAINEITA!!! Pojan perähampaassa oli jotain jälkeä mahdollisesti alkavasta reiästä. IIIKKKK!!!!

En kestä. Olenhan tehnyt paljon töitä noiden pikku hampaiden eteen. Meille sanottiin että mikäli siinä alkaa näkyä jotain tai tulee kipua on varattava heti aika koska jonot ovat pitkät. Joka ilta on nyt hinkattu hammasta reippaasti (en toki halua mitenkään huolestuttaa poikaa).

No tottahan meillä pestään kaksi kertaa päivässä hampaat ja oikeanlaisella hammastahnalla. Xylitolia lapset saavat ruuan jälkeen.Yritän pitää janojuoman vedessä ja herkut haluaisin pitää vähissä. Sähköhammasharja ostettiin pojallekin, mutta hän ei ole sitä suostunut ottamaan suuhunsa. Hampaiden pesu ei muutenkaan kuulu huippujuttuihin.

Hammasvälien lankailuun pitäisi vielä panostaa. Itse putsailen niitä tikulla ja purskutan hammasvettä sekä välillä putsaan kieltäni (valitettavasti siihen kertyy bakteereja). Ateria rytmi meillä on tarkka 5-6 ateriaa päivässä. Hampaita värjäävistä ruuista ja juomista en ole vielä luopunut.

Lasten kanssa meillä on satuiltu hiirestä joka siivoaa lattian, katon ja seinät. Niin on saatu melko hyvin hampaat putsattua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti