maanantai 10. marraskuuta 2014

Kun ulkona sataa ja ropisee...

Toisinaan, kun ulkona sataa en jaksa kiskoa lapsille sadevaatteita ja oleilemme sisällä. Tosin ne päivät voivat olla melkoisen rankkoja päiviä... Niille päiville meillä on sataa sataa ropisee -laatikko joka sisältää kaikenlaista puuhaa.

Olen välillä jemmannut lasten kirjojen joukosta muutaman kirjan laatikkoon, niin ne tuntuvat uusilta, kun niitä ei ole hetkeen luettu.  Askarteluidea ja tarvikkeet löytyvät myös laatikosta. Yritän pitää sitä niin ettei se olisi käytössä muulloin kuin sadepäivinä ja sieltä löytyisi aina jotain uutta. Ei sen sisällön niin ihmeellinen tarvi olla, mutta jotakin sellaista ettei aika käy aivan liian pitkäksi. Välillä lapsilla syntyy itsellä niin paljon ideoita etten edes kaiva laatikkoa kaapin kätköistä, mutta kun useampi päivä ollaan oltu sisällä ja vaatteet on kasteltu läpimäräksi on aika kaivaa tuo laatikko.

Seuraavaksi kerraksi ajattelin varata sinne käsinukkejen teko tarvikkeita. Näin pienten kohdalla se tarkoittanee liimattavia palasia. Ajatus olisi laittaa vanhoja sukkia joihin on jo tehty osaan valmiiksi esim. korvat tms... ja lapset saavat sitten liimailla sinne jotain lisäyksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti