perjantai 21. marraskuuta 2014

Maistuuko kaktus?

Nuorimmainen on juuri päässyt karkkien makuun..
Siitä on hyvä lähteä selittelemään...

No meillä oli joulukaktus, jossa oli isoja vaaleanpunaisia nuppuja joiden aukeamista kaikki jo odottelivat kovasti, mutta nyt ne ovat mennyttä kamaa. Päivisin meillä on kaktus ollut pöydällä, mutta illaksi olemme nostaneet sen muualle, koska nuorimmaisen uusin harrastus on pöydälle kiipeily.

Tässä kävi sitten näin, että illan ratoksi putsailin kaktuksen lehdiltä pölyjä ja lapset leikkivät vieressä rakettia. Kävimpä siinä jossain. Kun tulin oli lapsen käsi kaktuksen nupulla ja kielsin tietysti heti ja otin kaktuksen pois. Kohta katsoin kaktusta ja huomasin siitä puuttuvan nuppuja. Koska niitä ei löytynyt leikeistä epäilen että ne menivät parempiin suihin. Mahtoivat maistua, kun lisääkin olisi otettu.

Pitääpä siis muistaa, kun myrkyllisiä kukkia joulunaikaan tulee kotiin, että ne laitetaan todella kauas pikkukäsistä. Meillä ei pojalla mennyt mitään ylimääräistä suuhun (edes leluja) niin ei meinaa aina muistaa, että nuorimmainen laittaa suuhunsa monenlaista ja tutustuu myös suullaan tähän maailmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti