sunnuntai 18. tammikuuta 2015

2/4 synttäreistä juhlittu..

No joo... Sokerimassaa käytin ekaa kertaa kakkuihin. Yllätyin kuinka hauskaa se olikaan. Vähän kuin olis muovaillu muovailuvahasta. Poikakin innostui ja väsäili kaloja meidän oktonauttikakkuun. Kakun päälle tuli sininen kerma. Koristeeksi tuli oktonauteista se pingviini, meritähti ja mustekala sekä pojan itse tekemät kalat. Sisällä oli mansikkaa ja rahkaa. Olin niin iloinen, kun meidän pieni vieras totesi:" nam, nam, hyvää kakkua!" Parhaita palautteita leipomisesta. Ja kakku meni hyvin. Tänään meillä oli kaksi perhettä lapsineen. Ihanaa oli keskustella aikuisten ihmisten kanssa ja nähdä lapsia. Tykkäsin kovasti. Heti tuli itsellekin hyvä mieli. Ja kun lapset ovat saman ikäisiä leikit sujuivat ja vanhemmilla (varsinkin äideillä) oli samat keskustelunaiheet perheen asioista. Niin mahtava huomata etten ole ainut joka jännittää neuvolassa käyntiä, miettii haalareiden hankkimista tms..

Ja eilen meillä oli minun sisarukseni aikuisten lastensa kanssa (niiden minun ns. toisten sisarusteni kanssa). Sekä mieheni vanhemmat ja hänen siskonsa. Mieheni sisko, minä ja poika kokosimme meidän pojalle ostamaa ritarilinnaa. Linna tuli valmiiksi, kun kokoajia oli monta. Innostuin itsekin niin kovasti, että pitää varmaan ostaa joku koottava lelu taas pian. Taas löytyi uusia puuhia jotka voisivat olla äidin ja pojan yhteisiä hommia.

Joka vuosi olen pojalta kysynyt kakku ideaa. Tänä vuonna päätin, että yksi neljästä kakusta saa vain olla pojan suunnittelema ja se tietysti tehdään "kaverisynttäreille". Poika halusi oktonautteja kovien pohdintojen jälkeen. Katsoimme hieman oktonauttikakku kuvia netistä ja ohjelmaa niin saimme sovittua mitä kakun päälle tulisi. Sokerimassa oli sitten uusi haaste. Littanat koristeet tarttuvat lautaseen kiinni kuivuessaan joten täytyy miettiä jos seuraavaksi laittaisi leivinpaperin siihen alle. Toivottavasti siitä on apua. Tai tomusokeria, koska sitä käytetään kaulitessakin.

-Onnistuneet juhlat- Mukavia vieraita- Hyvä mieli-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti