torstai 22. tammikuuta 2015

Ulkoilua

HyR! Kylmä oli ulkona. Tosin ei liian. Minä vaan hieman väristelin, kun en tajunnut heti liikkua tarpeeksi. 16 astetta mittari näytti.

Lapset viihtyivät liukumäessä ja ritari/prinsessa leikissä. Eilinen jääpalikka oli jo jäätynyt ja lisää meni jäätymään. Eli maitopurkkiin pistettiin vettä ja niitä luonnon koristeita. Huomenna, jos vain kylmät jatkuu, päästään rakennushommiin.

Potkukelkkakin on viimein päässyt käyttöön. Meidän tiellä oli hyviä jäisiä potkutteluun sopivia kohtia :) Molemmat lapset tykkäävät sitä lykkiä. Kelkka on se hieman pienempi versio. Maalia tuo hieman kaipaisi, jos sitten kesällä maalais. Ja toiselle pitäisi vissiin myös hankkia oma. Harvoin vain on niin hyvää mahdollisuutta potkutella, koska tiet on usein niin hyvin hiekoitettu. Sillä olisi kätevä tehdä lasten kanssa reissuja kauppaan. Tästä on kuitenkin noin 5 kilsaa kauppaan. En jaksais pulkkaakaan vetää sitä matkaa joten on aina otettava auto. Pyörän perään pistettävän kärryn hankinta harkinnassa.

Verokortin hankintakin tuli suoritettua. Meillä muuten työnantaja saa kortin kätevästi suoraa, mutta minä muutin prosenttiani niin jouduin uuden tilailla.


-Hyvä ulkoilu ilma -Lapset -Pää täynnä ideoita-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti