lauantai 3. tammikuuta 2015

Saarnaanko? ei olisi tarkoitus...

Lähdin etsimään netistä mindfullnesia joka kiinnostaa minua jossain määrin, koska lapsiperheen pyöritys remontin keskellä on välillä aika stressaavaa niin ajattelin siitä olevan apua. No melko pian löytyi linkki jossa oli pään tyhjennystä huumeilla, joten into etsiä tietoa katosi. Minusta aineilla pään tyhjennys ei ole kauhean järkevää varsinkin kun siitä on helposti kaikkia negatiivisia seurauksia.

En ole hetkeen koskenut edes siideripulloon. Onhan minullakin nuoruussekoiluni, mutta nyt meillä on hyvin raitis perhe. Kumpikaan ei edes polta. Baariin meneminen ei kiinnosta emme kyllä ole kumpikaan olleet ikinä niitä jotka kiertelevät baareja. Onhan niissä toki käyty. Itseäni inhottaisi tällä hetkellä mennä baariin. Tupakan savu, juopuneet ihmiset ja kovalla oleva musiikki, ei kiitos. Menen mielummin metsään vaikka sielläkin on mielestäni inhottavia tekijöitä. Pelkään käärmeitä ihan hullunlailla.

Niin onhan tuo metsässä oleilu aikalailla mindfullnesia. Muutenkin luonnossa liikkumisessa ja metsässä kiteytyy monta omaa kiinnostuksen kohdetta. Retkeily, terveellinen/edullinen ruoka, ilmainen liikunta jne... Lapsille tasapainoilua ja liikuntaa. Perheelle sitten sitä yhdessä olemista.

Luettuani tämän kuulostan joltakin valistajalta :/ Eipä ole tarkoitus saarnata vaan kertoa omista mieltymyksistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti