torstai 8. tammikuuta 2015

Keskiviikko vai torstai

Mulla on nyt ollut muutaman päivän päivät täysin sekaisin, kun oli loppiainen ja muita pyhiä. Luultavasti tänään on torstai.

Tänään haettiin Siwasta paketti jota olen hakenut sieltä jo kaksi kertaa aiemmin. Ekalla kerralla olikin loppiainen ja siis siwa kiinni. Toisella kerralla oli henkkarit jääneet kotiin. Tänään se nyt saatiin. Lapsille uudet haalarit. Edelliset meni just ja just jouluun asti mutta nyt alkoi näyttää niin kittanoilta. Reiman haalarit alennuksesta. Toivottavasti kestävät. Hintavia nuo haalarit kyllä ovat. Meinasimme tilata kalliimmat ja kestävemmän merkin, mutta nämä saavat nyt kelvata.

Muutenpa ihan normaali päivä. Minulle tuli myös maa- ja kotitalousnaisien verkkokaupasta tilaamani kirja. Aioin antaa sen miehelleni lahjaksi. Tuossa kirjassa on mm. retkieväs ohjeita joita voi ottaa lasten kanssa retkeillessä mukaan. Mieheni jää pääsiäisen jälkeen hoitovapaalle ja toivon kirjasta olevan iloa hoitovapaan aikana. Hän haaveilee vievänsä lapset usein metsäretkille. Pitääkin muistuttaa, että ottavat hiilitabletit, kyypakkauksen, ensiapulaukun ja myrkytyskeskuksen numeron mukaan. Toivon heille mukavia retkiä.

Minulla on enempi taipumusta taiteilla ja laulaa lasten kanssa sekä satuilla. Tänään teimme wc-paperirulla hylsyistä kissat. Ohje on muistaakseni ollut aivan hiljattain myös Ylen neppajymykerhon ohjelmassa. Luulisin, että taisi olla jopa joulukuun puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti