torstai 1. tammikuuta 2015

Vuoden alku

Meillä isi saatiin kotiin hieman puolen yön jälkeen. Lasten kanssa oltiin jo unille menossa ja viimeiset upet raketit katseltu ikkunasta.

Aamulla aloitin päiväni hieromalla mieheni hartioita, kun hänellä oli pää kipeä. Mukava piristää toista jollakin ilmaisella ja mieltä oikeasti piristävällä asialla.

Sitten on tehty kaikkia perusjuttuja kuten ulkoiltu. Lapset tekivät kukka-asetelmia ja kakkuja ulkona. Me mieheni kanssa möyhimme kompostia.

Kun vaatteet olivat märät ja lammikoihin oli kaaduttu useasti liukkaalla pihalla mentiin sisälle pilkkomaan kasviksia eilisestä jääneen dipin seuraksi. Käytiin myös katsomassa keskustassa leipomon ikkunalla olevia piparkakkutaloja ja mahtava tuulimyllykin sinne oli tehty.

Askartelimme myös lasten kanssa siilejä Ylen Neppajymykerho ohjelman ohjeella. Neppajymykerho on pojalle mieleinen, koska siinä on aina uusia askarteluohjelmia joita lapset ovat tehneet. Tyttönen katsoo sitä musiikin takia.


Minusta oli ihana kun lapset saivat harjoitella saksien käyttöä hapsutuksessa. Pienempi toki tarvi apua. Eli tuossa avataan wc-paperirulla sauman kohdasta saksilla. Alaosaan leikataan jalat ja yläosa hapsutetaan. Sitten nenä, silmät, suu jne... Toki kysyin taiteilijoiltamme luvan kuvan julkaisuun :)

Viime vuonna tein lapsille ritarilinnan pahvilaatikosta, kun poika sai joululahjaksi toivomiaan ritareita. Nyt sitä on tosin koristeltu lisää, mutta tässä kuvassa se on ilman koristusta.

 
-Komposti möyhitty-Kaikki vietetty aikaa yhdessä-Uusi vuosi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti